Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org

Cadouri de Crăciun din partea credincioşilor parohiei pentru copii orfani şi familii în nevoie

Crăciun 2004

Mulţumim credincioşilor parohiei Bunavestire pentru ajutorul acordat prin donaţiile făcute de Crăciun. Ca şi anul trecut, prin bunăvoinţa voastră am reusit să trimitem un ajutor de Crăciun pentru copiii orfani şi familiile în nevoie. Mai jos este mesajul primit din partea surorii Iuliana care s-a ocupat de împărţirea donaţiilor.

Consiliul parohial

Dragă părinte Emil Jude,
am primit banii de la dvs. fără probleme şi înainte de Crăciun ne-am ocupat să cumpărăm lucruri necesare pentru copii nostri, dar şi pentru citeva familii. Vă asigurăm pe toţi de recunoştinţa noastră şi ne rugăm ca noul An să vă aducă multe bucurii şi haruri.
Pentru Casa de copii am cumpărat îmbrăcăminte pentru copii şi jucării. Restul banilor i-am folosit pentru a ajuta familii în nevoi. Aveţi în fotografie o familie cu 7 copii, dintre care cel mai mic (foto şi în detaliu) a rămas paralizat în urma unei injectii. Lucrează numai tata şi aveau nevoie mare de bani, în mod particular pentru medicamente pentru copilul cel mic. Ceilalţi copii pe care i-am ajutat sunt copii fără tată, îngrijiţi doar de mama lor. Am cumpărat alimente şi dulciuri, îmbrăcăminte şi jucării. Vă mulţumim tuturor pentru ajutorul acordat.

Sr. Iuliana Sarosi,
Casa de Copii Cluj-Napoca