Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org


Duminica 15-a după Rusalii


Fifteenth Sunday after Pentecost

2 Septembrie / September 2018

Sfântul Rozar – 12.00 – Holy Rosary

Sf. Spovedanie – 12.00 – Reconciliation

Sfânta Liturghie – 12.30 – Divine Liturgy

Buletinul Duminical / The Sunday bulletin:


https://bunavestire.org/buletin/2018/D_15.pdf

Nașterea Maicii Domnului

Nativity of the Blessed Mother of God

Sâmbătă / Saturday 8 Septembrie / September 2018

Sfânta Liturghie – 09.00 AM – Divine Liturgy

Buletinul Sărbătorii / The Feast’s bulletin

https://bunavestire.org/buletin/nasterea_maicii_domnului.pdf

Aducere aminte

Colecta cu destinaţia “Fondul pentru Biserică” va avea loc ȋn această duminică la sfârşitul Sf Liturghii.

Vă mulţumim pentru eforturile făcute până acum şi vă ȋndemnăm să fiţi generoşi şi de data aceasta. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Mircea Haba

Domnul Mircea Haba a trecut la cele vesnice pe in ziua de 27 august, 2018. Suntem alaturi de intreaga familie in aceste momente dificile rugandu-ne bunului Dumnezeu pentru a-i intari si pentru a darui odihna cea vesnica adormitului robului sau Mircea.

Cu durere si mare tristete in suflete, familia – Lavinia, Laura si Aureliana Haba – anunta stingerea din viata a dragului lor tata si sot – Mircea Teodor Haba – in dimineata zilei de 27 august, 2018, dupa o lunga lupta cu o agresiva forma de leucemie.

Nascut pe 10 septembrie, 1955, in Timisoara, Romania, din parintii Silvia si Octavian Haba, Mircea si fratele mai mic, Radu, au copilarit in Timisoara si Medias. A absolvit Facultatea Politehnica din Timisoara, sectia electronica si a predat ca si renumit profesor la facultatea Lucian Blaga din Sibiu. Mircea a intalnit-o pe sotia lui si s-au casatorit in 1995, dupa care au avut bucuria sa primeasca in viata lor pe cele doua fete Lavinia si Laura.

Familia Haba s-a mutat in Toronto, Canada in 2001, unde fetele au crescut. Mircea si-a dedicat timpul cu pasiune familiei si profesiei, lucrand ca si “Project Engineer” pana in octombrie 2017, cand a fost diagnosticat de leucemie.

Inmormantarea va avea loc pe 4 septembrie, 2018 la Holy Cross Funeral Home and Cemetery, locate la 211 Langstaff Rd E, Thornhill, ON L3T 3Z2 la ora 13:30. Familia este parte din comunitatea bisericii Buna Vestire din Toronto, de aproape 16 ani si invita pe toti membrii doritori sa fie alaturi de familia indoliata in ziua inmormantarii, cand o sa il conducem pe Mircea pe ultimul drum.

La rugamintea familiei, o donatie ar fi binevenita in contul Orfelinatului din Odorheiul Secuiesc, datorita faptului ca florile primite nu sunt acceptate de administratia cimitirului sa fie depuse pe mormant.

Multumim din suflet,

Lavinia, Laura si Aureliana.