Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org


Duminica a 18-a după Rusalii


18th Sunday after Pentecost

23 Septembrie / September 2018

Sfântul Rozar – 12.00 – Holy Rosary

Sf. Spovedanie – 12.00 – Reconciliation

Sfânta Liturghie – 12.30 – Divine Liturgy

Buletinul Duminical / The Sunday bulletin:


https://bunavestire.org/buletin/2018/D_18.pdf

Pregătirea copiilor

Pregătirea copiilor pentru prima Spovadă și primirea Sfintei Ȋmpărtășanii o vom ȋncepe duminică 3 noiembrie, 2018, odată cu ȋntâlnirea preliminară cu părinții de la ora 11 (sala pianului). Pregătirea se adresează copiilor parohiei noastre din clasele 2-3 sau mai mari, care participă ȋn mod regulatla Liturghia duminicală. Ȋn mod excepțional putem accepta copii care frecventează alte parohii cu acceptul și recomandarea scrisă a preotului lor paroh.

Ȋnscrierea se va putea face ȋn duminicile premergătoare zilei de 5 noiembrie după Sf Liturghie când părinții vor avea ocazia să discute detalii cu părintele Ionel Maier. Totodată, ȋi rugăm pe părinţi să aducă la această ȋntâlnire formularul de ȋnscriere completat (https://bunavestire.org/buletin/2018/D_18.pdf) și copia certificatului de botez al copilului.

Proiectele Misiunii

Activităţi cu cei mici.

In aceasta toamna ne propunem sa venim in ajutorul parintilor oferind un program catehetic pentru cei mici in prima parte a Sfintei Liturghii. Copiii vor avea parte de activitati dedicate lor. Pentru a pune in practica acest program vom avea nevoie de mai multi voluntari care sa ne poată ajuta sa avem continuitate.

Ȋntâlnire după încheierea Sfintei Liturghii.

Duminica dupa incheierea Sfintei Liturghii propunem ca o familie sau un grup de credinciosi sa pregateasca cateva gustari. Ne bucuram intotdeauna sa impartasim duminica cateva momente impreuna iar aceasta initiativa ne-ar ajuta ca aceste momente de comunitate sa fie si mai placute. Recomandarea este ca sa fie doar o gustare usoara. Doamna Aurelia Moldovan ne va ajuta cu intocmirea unei liste pe care sa se inscrie cei care doresc sa ne ajute.

Cu mulţumiri,

Consiliul Parohial