Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org

Duminica a 18-a după Rusalii

18th Sunday after Pentecost

24 Septembrie / September 2017

Sfȃntul Rozar – 12.00 – Holy Rosary

Sf. Spovedanie – 12.00 – Reconciliation

Sfânta Liturghie – 12.30 – Divine Liturgy

Buletinul Duminical / The Sunday bulletin:

https://www.bunavestire.org/buletin/2017/d_18.pdf

Aducere aminte:

Colecta regulată din prima duminică a fiecărei luni, cu destinația “Fondul pentru Biserică” va avea loc ȋn această duminică la sfârșitul Sf Liturghii. Cei care s-au ȋnscris ȋn programul de donaţii preautorizate le amintim că au putut stabili o sumă cu destinaţia pentru această colectă.

Vă mulțumim pentru eforturile făcute până acum și vă ȋndemnăm să fiți generoși și de data aceasta. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Pregătirea copiilor pentru prima Spovadă și primirea Sfintei Ȋmpărtășanii o vom ȋncepe duminică 5 noiembrie, 2017, odată cu ȋntâlnirea preliminară cu părinții de la ora 11 (sala pianului). Pregătirea se adresează copiilor parohiei noastre din clasele 2-3 sau mai mari, care participă ȋn mod regulat la Liturghia duminicală. Ȋn mod excepțional putem accepta copii care frecventează alte parohii cu acceptul și recomandarea scrisă a preotului lor paroh.

Ȋnscrierea se va putea face ȋn duminicile premergătoare zilei de 5 noiembrie după Sf Liturghie, când părinții vor avea ocazia să discute detalii cu părintele Ionel Maier. Totodată, ȋi rugăm pe părinţi să aducă la această ȋntâlnire formularul de ȋnscriere completat (https://www.bunavestire.org/buletin/diverse/first_communion_form.pdf ) și copia certificatului de botez al copilului.