Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org

*|MC:SUBJECT|*
   BISERICA ROMÂNĂ UNITĂ CU ROMA, GRECO-CATOLICĂ
   BYZANTINE ROMANIAN CATHOLIC MISSION
Hristos a inviat!
 
Iubiți credinciosi, ultimul anunt al premierului Ford, din data de 7 aprilie 2021 nu afectează modul în care sunt deschise Bisericile. Așadar, noi vom funcționa în continuare cu 15 % din capacitatea Bisericii, aceasta fiind 60 de persoane. Începând de săptămâna aceasta nu vom mai folosi sistemul de preînscriere, estimând ca numărul de locuri disponibile în Biserică ar trebui să ne fie suficiente. Doresc să vă reamintesc că în cazul în care Biserica va ajunge la capacitate, vom fi nevoiți să restricționăm accesul.
 
Doresc de asemenea să vă mulțumesc pentru înțelegerea de care ați dat dovadă pe parcursul ultimelor săptămâni, în condițiile în care am fost nevoiți să folosim maximul capacității disponibile, astfel fiind nevoiți să restricționăm accesul în Biserică. 
 
Vreau să mulțumesc voluntarilor ce ne-au ajutat în aceste zile, și vor continua să fie alături de noi în momentele acestea de încercare. Grupul coral a fost de un real ajutor, iar implicarea și devotamentul acestora a fost un deosebit sprijin în cadrul celebrărilor (lucru pe care sunt sigur l-ați observat). Familiilor care au oferit anul acesta pâinea și vinul binecuvântate pentru Paști, vreau să le mulțumesc, mai ales că în acest an, am apelat la ajutorul acestora, pe ultima sută de metri. Slujitorilor altarului, părintele Emil Jude și diaconului Bogdan Pătrulescu vreau să le transmit un gând special de gratitudine, pentru efortul depus în a fi alături de comunitatea noastră la celebrările prilejuite de Învierea Mântuitorului. 
 
În cazul în care am uitat să menționez pe cineva, îmi cer scuze și vă mulțumesc dumneavoastră tuturor credincioșilor Misiunii Greco-Catolice Bunavestire din Toronto, care prin rugăciune și generozitate sunteți aproape de noi prin toate mijloacele, oferindu-ne posibilitatea de a ne simți o familie în jurul Mântuitorului Înviat pentru noi. 
 
Preacurata Fecioara Maria, să ne poarte sub mantia ei ocrotitoare și să ne păzească în sănătate și fericire.
Duminica a 2-a a Sfintelor Paşti
A Sf. Apostol Toma
 
Second Paschal Sunday
St Thomas Sunday
11 Aprilie / April 2021
 
Sfântul Rozar – 12.00 – Holy Rosary
Sf. Spovadă – 12.00 – Reconciliation
Sfânta Liturghie – 12.30 – Divine Liturgy
 
Buletinul Duminical / The Sunday bulletin:
YouTube Live
Facebook Live
RECOMANDĂRI PENTRU PARTICIPAREA LA SFÂNTA LITURGHIE

Pentru Duminica aceasta avem nevoie de cei 2 voluntari care să întâmpine credincioșii la intrarea în Biserică.
 • Conform reglementărilor actuale din Toronto, purtarea măștii este obligatorie în Biserică.
 • Înainte de a veni la Sfânta Liturghie sunteți încurajați să vă verificați temperatura. Cei care veți avea mai mult de 37,5 grade sunteți rugați să nu veniți la biserică.
 • Accesul în Biserică va fi permis doar pe intrarea principală. Vă îndemn să urmăriți instrucțiunile celor de la intrare. De asemenea va rog să folosiți un POST-IT pentru a marca locul în care v-ați așezat. La intrare este disponibil dezinfectant. După fiecare utilizare baia trebuie dezinfectată.
 • Pentru a veni la Sfânta Împărtășanie vom folosi culoarul din mijloc iar înapoi în bănci ne vom întoarce folosind culoarele laterale.
 • Sala parohiei și anexele sunt inaccesibile. 
 • Coșurile de colectă vor fi disponibile la intrarea și ieșirea din Biserică, pe parcursul Sfintei Liturghii neavând colectă.
 • La încheierea Sfintei Liturghii vom ieși în ordinea inversă a intrării, astfel rândurile din spate vor ieși primele.
 • Cel puțin 4 persoane ar fi necesare să ne ajute cu dezinfecția de la sfârșitul Sfintei Liturghii.
În fiecare duminică vom avea nevoie de cel puțin 7 voluntari:
 • 2 persoane care vor fi la intrarea și la ieșirea din Biserică.
 • 4 persoane (cel puțin) care ne vor ajuta la dezinfectarea Bisericii după încheierea Sfintei Liturghii
 • 1 persoană pentru a pregăti un tabel cu cei prezenți la Sfânta Liturghie (cu scopul trasabilității).
www.bunavestire.org
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward