Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org

 

Duminica a 30-a după Rusalii


30th Sunday after Pentecost

26 Noiembrie / November 2017

Pregătirea pentru spectacolul de Crăciun 11.00

Sala parohiei

Sfȃntul Rozar – 12.00 – Holy Rosary

Sf. Spovedanie – 12.00 – Reconciliation

Sfânta Liturghie – 12.30 – Divine Liturgy

Buletinul Duminical / The Sunday bulletin:

https://bunavestire.org/buletin/2017/D_30.pdf


 

Duminică 26 noiembrie 2017


Cea de a doua colectă din această duminică va fi destinată copiilor de la Orfelinatul din Odorhei.

 

Duminică 3 decembrie 2017


Vom sărbători Ziua Naţională a României. La ȋncheierea Sfintei Liturghii vom celebra un parastas pentru Episcopii martiri și mărturisitori ai Bisericii Greco-Catolice Române. Ȋn Sala Parohiei ne vom bucura de un program dedicat zilei Naţionale. Vom avea o masă cu bucate tradiţionale românești, o prezentare despre ziua Naţională a României si alte activităţi.

 

Grupul de Colindători


Grupul de Colindători va pleca să colinde pe la casele credincioșilor ȋncepând cu luna decembrie. Pentru repetiţii sunteţi invitaţi cu mic, cu mare, duminică 3 decembrie de la ora 11 ȋn sala mare a parohiei (demisol). De asemenea ȋi rugăm pe cei care doresc să primească colindătorii să se ȋnscrie din timp la biserică, la telefon 416 443 8796 (ext. 3) sau reply la acest email.

 

Pregătiri pentru Crăciun


Important: La Spectacolul de Crăciun al parohiei (după Sf. Liturghie) Moș Crăciun va aduce daruri. Pentru a fi siguri că nu am uitat pe nimeni vă rugăm să ne comunicați cât de curând numele și vârsta celor mici, ce vor veni să primească daruri. Moș Crăciun va ȋmpărți cu drag daruri tuturor copiilor din program cât și celorlalți.

Vă ȋndemnăm să participaţi cu copiii la toate repetiţiile pentru ca aceștia să poată învăța cât mai bine programul propus.

Numele: ___________

Vârsta : ____________

Puteți folosi opțiunea “reply” la acest e-mail, sau puteți completa rubrica din Buletinul Duminical de la biserică sau la tel 416 443 8796.