Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org

 

Duminica a 31-a după Rusalii


Sf Nicolae Taumaturgul (6 Dec.)


31st Sunday after Pentecost

St. Nicholas the Wonderworker (Dec. 6)

3 Decembrie / December 2017

Pregătirea pentru spectacolul de Crăciun 11.00 Sala pianului (demisol)

Grupul de Colindători – repetiţii – 11.00 – Bibilioteca (demisol)

Sfȃntul Rozar – 12.00 – Holy Rosary

Sf. Spovedanie – 12.00 – Reconciliation

Sfânta Liturghie – 12.30 – Divine Liturgy

Parastas / Memorial Service

Buletinul Duminical / The Sunday bulletin:

https://www.bunavestire.org/buletin/2017/d_27.pdf


 

Vineri 1 decembrie 2017


La mulți ani tuturor de Ziua Naţională a României!

1 Decembrie

 

Duminică 3 decembrie 2017


Parastas pentru Episcopii Martiri


Ȋn duminica aceasta, vom sluji un Parastas pentru veşnica odihnă a Cardinalului Iuliu Hossu, şi a Episcopilor Vasile Aftenie, Ioan Bălan, Tit Liviu Chinezu, Traian Frenţiu, Alexandru Rusu și Ioan Suciu, episcopii care au avut parte de moarte in faima de martiri ai Bisericii noastre Greco-Catolice.

ȊN VECI POMENIREA LOR!

A doua colectă a Liturghiei – Colecta Episcopilor martiri – are ca destinație ajutorarea preoților vârstnici ai diecezei noastre. La ȋncheierea Sfintei Liturghii vom coborȋ ȋn Sala Parohiei unde vom avea un moment dedicat sărbătorii Zilei Nationale a României. Cei dinte dumneavoastră care doresc să pregătească bunătăţi de post pentru acest eveniment sunt bineveniţi.

Mesajul PS Episcop John Michael Botean se găsește mai jos:

Bishop’s letter

 

Colecta Fondul pentru Biserica


Colecta pentru Fondul pentru Biserică va fi amânată pentru duminică 10 decembrie.

 

Grupul de Colindători


Grupul de colindători al parohiei va merge ȋn acest an la credincioși ȋncepând cu data de 17 decembrie. Cei care doresc să ȋi primească se pot ȋnscrie pe tabelul de la Biserică, reply la acest mesaj sau la telefon 416-443-8796 (ext.3)

 

Cozonaci de Crăciun


Comenzi pentru cozonaci proaspeţi de CrăciunSi anul acesta intentionăm să pregătim cozonaci proaspeţi și gustoși pentru Crăciun.

Ne propunem ca pe data de 23 decembrie 2017 să pregătim cozonacii ȋn bucătăria Bisericii. Aceasta activitate poate fi realizată cu ajutorul voluntarilor.

Vom avea cozonaci proaspeţi de vânzare duminica, 24 decembrie. Preţul unui cozonac cu nucă, mac sau rahat este de $15. Toţi banii obţinuţi din vânzarea cozonacilor sunt pentru fondurile Bisericii. Vă rugăm să ne comunicaţi comenzile până cel târziu duminică 17 decembrie la telefonul parohiei 416-443-8796 (ext. 3), reply la acest mesaj sau la biserică luaţi legătura cu d-na Ioana Maier sau d-na Monica Crişan.

Vă mulţumim.

 

Pelerinaj in Țara Sfântă


Pentru cei dintre dumneavoastră care sunt interesați, anul viitor între 24 aprilie și 2 mai va avea loc un Pelerinaj în Israel.

Parintele Radu Țițonea din New York va fi îndrumătorul spiritual al acestui grup. Detalile referitoare la pelerinaj se gasesc în anunțul de mai jos. Prețurile sunt în USD și plecarea este programata din New York.

Pilgrimage to the Holy Land