Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org

Duminica a 35-a după Rusalii

(a Ȋnfricoșătoarei Judecăţi)

35thSunday after Pentecost

(the Last Judgement)

16 Februarie / February 2020

Sfântul Rozar – 12.00 – Holy Rosary

Sf. Spovedanie – 12.00 – Reconciliation

Sfânta Liturghie – 12.30 – Divine Liturgy

Buletinul Duminical / The Sunday bulletin:


https://bunavestire.org/buletin/2020/D_35.pdf

Colecta “SHARE LIFE”

Vă mulţumim pentru donaţiile pe care le-aţi făcut până acum pentru ajutorarea celor aflaţi ȋn nevoie. Şi anul acesta ne propunem să ajutăm prin „Share Life”, organizaţia caritabilă a Arhidiecezei Romano-Catolice de Toronto. Puteţi afla mai multe informaţii la http://www.sharelife.org/ inclusiv o listă detailată a modului ȋn care sunt folosite donaţiile. Vă invităm să fiţi generoși și la colecta din anul acesta.

Duminica viitoare, 23 februarie, colectele de la sfârșitul Liturghiei vor avea destinaţia Share Life. Puteţi folosi un plic pentru „colecte speciale” sau un alt plic, menţionând pe plic „Share Life” pe care ȋl puteţi pune ȋn coșul pentru cea de a doua colectă. Cecurile vă rugăm să le scrieţi pe numele parohiei cu specificaţia – „Share Life”. Vă mulţumim.

Chitanţele pentru donaţii

Chitanţele pentru donaţii pentru anul trecut pot fi ridicate de la biserică ȋncepând cu duminică 16 februarie. Mulţumim Comitetului Administrativ Financiar pentru ţinerea evidenţelor curente ȋn așa fel ȋncât să putem elibera chitanţele. Le mulţumim de asemenea pentru tot efortul depus ȋn acest an, pentru ȋntocmirea tuturor rapoartelor financiare.

Pe această cale aș dori să reamintesc celor care doresc să participe la activităţile legate de partea administrativă că sunt bineveniţi, fiind nevoie de voluntari.