Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org

Duminica a 4-a a Sfintelor Paşti

A Paraliticului

Duminica, 21 aprilie, 2024

Sf. Mare Mucenic Gheorghe (23 aprilie)
 
Forth Paschal Sunday

The Paralytic

Sunday, April 21st,  2024

St. George the Great Martyr (April 23rd)

21 Aprilie / April 2024
Sfântul Rozar – 12.15 – Holy Rosary
Sfânta Spovadă – 12:15 pm – Reconciliation
Sfânta Liturghie – 12:45 pm – Divine Liturgy

Buletinul Duminical / The Sunday’s Bulletin

Săptămâna Națională a Voluntarilor 

Hristos a inviat!

Perioada 14-20 aprilie este propusă in acest an ca săptămâna in care sunt recunoscuti voluntarii si activitățile de voluntariat. 

Activitățile comunitatii noastre parohiale sunt puternic sustinute de cei care in mod voluntar își dedica din timpul lor pentru a aduce un plus de bogăție frumoasei noastre comunități. Prin implicarea voastră, de asemenea ajutați ca mesajul Evangheliei să meargă mai departe. Talantul pe care l-ați oferit cu dedicare în cadrul Bisericii prin ceea ce faceți, aduce rod înzecit în via Domnului. Daca timpul, calitățile și generozitatea voastră nu ar fi oferite, cu siguranța noi nu am putea merge mai departe.

Vreau să vă mulțumesc, dar mai important să vă asigur de gândul meu de rugăciune pe care îl ofer pentru fiecare dintre dumneavoastră cât și pentru cei dragi ai voștri. Mă rog Bunului Dumnezeu să vă întărească să puteți fi o pildă și pentru ceilalți, oferind un exemplu puternic de a-L asculta pe Dumnezeu și chemarea Lui pentru fiecare dintre noi. 

Misiunea Bisericii merge mai departe datorită generozității oamenilor și prin implicarea oferită pentru ea. Dacă simțiți că puteți face mai mult sau puteți oferi ceva pentru mai mare mărirea lui Dumnezeu avem multe acțiuni în care ne mai trebuie ajutor.

  Share Forward Share Tweet