Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org

*|MC:SUBJECT|*   BISERICA ROMÂNĂ UNITĂ CU ROMA, GRECO-CATOLICĂ   BYZANTINE ROMANIAN CATHOLIC MISSION

Duminica a 6-a a Sf. Paști
(A Orbului)
 Sf. Împărați Constantin și Elena (21 mai)
Sixth Paschal Sunday
(Of the Blind Man)
Constantine and Helen (May 21)
22 Mai / May 2022

22 Mai / May 2022
 
Sfântul Rozar – 12.00 – Holy Rosary
Sf. Spovadă – 12.00 – Reconciliation 
Sfânta Liturghie – 12.30 – Divine Liturgy

Buletinul Duminical / The Sunday bulletin:

Ȋnălţarea Domnului
(Ispasul) 
The Ascension of our Lord

26 Mai / May 2022
 
Sfânta Liturghie – 7.00 PM – Divine Liturgy

Buletinul Sărbătorii / The Feast’s bulletin:

Colecta “SHARE LIFE”

Vă mulţumim pentru donaţiile pe care le-aţi făcut până acum pentru ajutorarea celor aflaţi ȋn nevoie. Şi anul acesta ne propunem să ajutăm prin „Share Life”, organizaţia caritabilă a Arhidiecezei Romano-Catolice de Toronto. Puteţi afla mai multe informaţii la http://www.sharelife.org/ inclusiv o listă detailată a modului ȋn care sunt folosite donaţiile. Vă invităm să fiţi generoși și la colecta din anul acesta.

Duminică 22 mai, colecta de la sfârșitul Liturghiei va avea destinaţia Share Life. Puteţi folosi un plic pentru „colecte speciale” sau un alt plic, menţionând pe plic „Share Life” pe care ȋl puteţi pune ȋn coșul pentru colectă. Cecurile vă rugăm să le scrieţi pe numele parohiei cu specificaţia – „Share Life”. 
De asemenea pentru aceasta colecta donatiile se pot face si online la https://www.bunavestire.org/donatii/ . Din meniu va trebui selectat scopul donatiei (Share Life). 
Vă mulţumim si ne rugăm Bunului Dumnezeu sa va rasplateasca generozitatea!

Anunț din comunitatea românească

A 7-a editie a Taberei de Vara in Limba Romana, oferita studentilor inscrisi in JK in Sept. 2021 pana la clasa a 8-a Inclusiv, este o colaborare intre ORLA si Toronto District School Board – International Languages Elementary (TDSB-ILE).

Si anul acesta programul este atent gandit si conceput de catre instructori calificati, include un meniu sanatos, grija deosebita, si activitati variate organizate in fiecare saptamana, in perioada 4 – 29 iulie 2022. Programul este, ca de obicei, incepand de la 7:30am si pana la 6:00pm.

Programul TDSB-ILE se desfasoara intre 9 AM – 11:30 AM si este obligatoriu pentru a participa in programul organizat de ORLA.

Programul ORLA se desfasoara intre 11:30 AM – 4:00 PM si include masa de pranz si doua snack-uri. Optional ORLA ofera program BEFORE (7:30 AM-9 AM) si AFTER (4 PM – 6 PM) pentru un cost aditional.

Cost:
•    Programul TDSB (9:00 AM – 11:30 AM): $20 /toata luna iulie
•    Programul ORLA (11:30 AM – 4 PM): $185 / saptamana
•    Optional BEFORE (7:30 AM – 9 AM): $20 / saptamana
•    Optional AFTER (4 PM – 6 PM): $25 / saptamana

Pași de urmat pentru inscrierile online

Creati un cont (daca nu aveti deja) si inregistrati copilul la programul TDSB obligatoriu de dimineata (9am – 11:30am), folosind urmatorul link: https://ereg.tdsb.on.ca/public/ilelogin.aspx (disponibil incepand cu 16 Mai), selectati limba romana si locatia Pleasant View, pentru sesiunea ILE Summer 2022, si platiti taxa administrativa de $20. Mai multe informatii despre programul TDSB-ILE gasiti aici. Pentru orice problema sau intrebari legate de programul TDSB-ILE puteti contacta pe d-na Livia Popa la tel. (416) 998-1467 sau email Livia.Popa@tdsb.on.ca
Completati formularul ORLA la adresa https://bit.ly/InscriereTabara2022 pana pe data de 20 iunie.
Platiti suma totala pentru saptamanile si optiunile selectate in formularul de inscriere ORLA prin “Interac E-Transfer” folosind adresa de email: scoalarotoronto@gmail.com (nu e nevoie de parola).
Pentru informatii aditionale ne puteti contacta prin email la scoalarotoronto@gmail.com.

Urmariti-ne pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ScoalaRomaneascaToronto/ sau pe website http://scoalaromaneasca.ca/ !


www.bunavestire.org
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward