Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org









*|MC:SUBJECT|*






   BISERICA ROMÂNĂ UNITĂ CU ROMA, GRECO-CATOLICĂ



   BYZANTINE ROMANIAN CATHOLIC MISSION

Duminica Ȋntâi a Marelui Post
A Dreptei Credinţe sau a Ortodoxiei
Ȋnălţarea sfintelor Icoane
First Sunday of Great Lent
Sunday of the True Faith (of the Orthodoxy)
Restoration of the Icons

6 Martie / March 2022

 Calea Sfintei Cruci – 12.00 – The Way of the Cross
Sf. Spovedanie – 12.00 – Reconciliation

Sfânta Liturghie – 12.30 – Divine Liturgy

Buletinul Duminical / The Sunday bulletin

Aducere aminte

Colecta cu destinaţia „Fondul pentru Biserică” va avea loc ȋn această duminică la sfârşitul Sf Liturghii. Vă mulţumim pentru eforturile făcute până acum şi vă ȋndemnăm să fiţi generoşi şi de data aceasta. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Revizuirea restricțiilor

Dragi credinciosi,

După cum sunt sigur ați aflat ca de acum încolo Biserica este deschisa la capacitate maximă, odată cu eliminarea restricțiilor la nivel provincial. Așadar, vă așteptăm pe toți cu drag la Biserica și să reveniți în viața parohiei.

Schimbările de care avem parte, in mod providențial la începutul Postului Mare, sunt așteptate de mult. Dacă din diverse motive nu ați participat la Sfanta Liturghie in timpul pandemiei sau al perioadelor de restricții, vă incurajăm ca de acum încolo sa o faceți. Dorim să vă asigurăm ca depunem toate eforturile pentru pentru a va simți confortabil si in siguranta. 

Ținem să vă reamintim despre învățătură Catehismului Bisericii care ne spune că Sfanta Euharistie este sursa și centrul vieții noastre creștine. Participarea la Sfânta Liturghie duminicală trebuie să fie momentul culminant al săptămânii noastre. De asemenea este datoria noastra creștineasca de a participa pe cât posibil în persoana la celebrarea acesteia. Vă reamintesc că înainte de începerea Sfintei Liturghii suntem la dispoziție și pentru Spovadă.

Este de înțeles că unii dintre dumneavoastră ați putea fi ezitanți cu privire la revenirea la Biserică, dar vreau să vă asigur că noi continuăm să urmărim instrucțiunile venite de la autorități, tocmai de aceea vom continua să purtăm măștile în Biserică, de asemenea pentru a intra în Biserică vom folosi doar intrarea principală, așa cum am facut-o pe parcursul ultimilor 2 ani. Toată lumea este binevenită și nu vom mai folosi un sistem de monitorizare a celor prezenți. 

Programul liturgic duminical este cel pe care îl știm cu toții:

Duminica ora 12.30 – Sfânta Liturghie 
Înaintea acesteia vă stăm la dispoziție pentru Spovadă. 

Vă mulțumesc pentru înțelegerea și generozitatea de care ați dat dovadă în ultimii doi ani. Fiecare dintre dumneavoastră se află în rugăciunile noastre și aștept cu bucurie să ne revedem.

Cu drag și binecuvântări,

Pr. Ionel Maier
Pr. Emil Jude
Diac. Bogdan Pătrulescu 


www.bunavestire.org
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward