Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org

*|MC:SUBJECT|*


   BISERICA ROMÂNĂ UNITĂ CU ROMA, GRECO-CATOLICĂ   BYZANTINE ROMANIAN CATHOLIC MISSION

11 Iunie / June 2023

Sfântul Rozar – 12.15 – Holy Rosary
        Sf. Spovadă – 12.15 – Reconciliation 

Sfânta Liturghie – 12.45 – Divine Liturgy

Buletinul duminical / Sunday bulletin

Prima Spovadă și primirea Sfintei Ȋmpărtășanii

Duminică, 9 copii, după ce au fost pregătiți timp de câteva luni, vor primi pentru prima oară sacramentul Spovezii și Sfânta Euharistie ȋn cadru solemn. Pentru a evidenția cât sunt de importanți pentru întreaga noastră comunitate, ne-am bucura dacă in acest pas al formării lor spirituale, ar avea cât mai mulți credincioși aproape.

12.45 – Sf Liturghie și Ceremonia Primirii Sfintei Ȋmpărtășanii

A doua colectă de la ȋncheierea Sfintei Liturghii este destinată acoperirii cheltuielilor aferente pregătirii copiilor și a ceremoniei. Vă mulțumim pentru generozitate!

La sfârșitul Sfintei Liturghii toată lumea este invitată in Sala Parohiei.
Cei dintre dumneavoastră care doresc pot pregăti bucate pentru duminică.

Scrisoarea de Vești (Newsletter)

Iubiți credincioși, pe parcursul ultimilor ani Scrisoarea de Vesti ajunge săptămânal in căsuțele dumneavoastră de email mulțumita editorului nostru Claudiu Steau. Ajutorul oferit pentru pregătirea acesteia s-a dovedit neprețuit fiind de o extrema valoare pentru dumneavoastră cei care vreți sa rămâneți conectați cu realitățile Misiunii Greco-Catolice din Toronto. 

Din pacate domnul Steau este nevoit, din motive de ordin personal sa se retraga din activitatea de editare si expediere a Scrisorii de Vesti. Pe aceasta cale as vrea sa ii mulțumim pentru efortul depus in folosul Misiunii. Ne rugam Bunului Dumnezeu sa ii călăuzească pașii pe mai departe si il purtam in rugăciunile noastre alături de cei dragi ai săi. 

Suntem nevoiti asadar, sa cerem ajutorul unei persoane disponibile sa pregateasca pentru expediere si sa editeze formatul ce saptamanal va ajunge la credinciosi. Persoana dispusa sa ajute poate da un reply Scrisorii de Vesti, ne poate contacta cu formularul de pe site sau la telefonul parohiei 416 443 8796 (ext. 3).


www.bunavestire.org

Share Share

Tweet Tweet

Forward Forward

Share Share