www.bunavestire.org

23 noiembrie 2001

78 Clifton Road, Toronto, ON, M4T 2G2, tel./fax 416-443-8796

Sf. Liturghie o celebram in fiecare duminica de la orele 12.30

 

       Iata ca s-a apropiat ziua in care unul dintre visele noastre se implineste  . Multumim Bunului Dumnezeu pentru toate cele pe care le-am realizat in acest timp. Cu incepere din data de 25 noiembrie 2001, adica peste doua zile, parohia noastra va celebra Serviciile Divine in biserica romano-catolica Our Lady of Perpetual Help. Cu siguranta, viitorul ne va arata ce pas important este acesta pentru Biserica noastra.
    Prima nostra Sf. Liturghie in aceasta biserica este si o inaugurare. Sunt invitati si alti preoti iar dumneavoastra sunteti cu totii rugati sa veniti pentru a multumi  impreuna pentru toate binefacerile pe care Dumnezeu ni le-a daruit in toate zilele, pana acum.
    Sfanta Liturghie incepe la orele 12,30. Asa cum am subliniat si anterior este necesar sa fim punctuali atat din respect fata de Dumnezeu cat si fata de ceilalti credinciosi prezenti in biserica.
 

biserica Our Lady Of Perpetual Help 

    In vederea unei bune organizari a intalnirilor noastre de dupa Sfanta Liturghie avem la dispozitie sala parohiei. Odata cu acest  nou inceput dorim sa organizam mai bine intalnirile duminicale ale parohiei. Cu fiecare intalnire e nevoie de implicarea tuturor celor prezenti atat in a aduce cate ceva cat si in a rearanja sala inaintea plecarii. In aceasta duminica mai ales va incurajam sa aduceti daca puteti ceea ce credeti de cuviinta pentru a avea o mica gustare la sfarsitul inaugurarii. Scopul acestor intalniri nu este atat de a manca cat de a ne aseza la masa ca intr-o familie, fiind prilej sa ne cunoastem si sa schimbam cate o vorba, de a ne impartasi unii altora in primul rand bucuriile dar si necazurile. Pentru ca la biserica suntem comeseni la masa Domnului si dupa liturghie putem sa fim alaturi ca la vechiul "agape", masa crestinilor din vechime, merinde de drum sufleteasca si trupeasca. In acelasi sens credem ca ar fi bine ca cineva dintre noi sa preia cheile salii si sa ajute la buna desfasurare a "agapelor" noastre. Binenteles ca suntem invitati fiecare sa ne implicam in reorganizarea salii dar e necesar ca cel putin doua persoane sa fie responsabile ca la final totul sa fie in ordine.

    Poate ca nu este prematur sa ne gandim si la sarbatorile ce vor veni. Ar fi frumos sa organizam o masa  romaneasca de Craciun si de ce nu chiar sa organizam o petrecere de revelion in comunitatea noastra. Asteptam opiniile dumneavoastra cat mai curand pentru a ne putea pregati cum se cuvine, din vreme.

Preot Emil Jude