Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org


Duminica a 4-a a Sfintelor Paşti


(A Paraliticului)

Fourth Paschal Sunday

(The Paralytic)

12 Mai / May 2019

Sfântul Rozar – 12.00 – Holy Rosary

Sf. Spovadă – 12.00 – Reconciliation

Sfânta Liturghie – 12.30 – Divine Liturgy

Buletinul Duminical / The Sunday bulletin:


https://bunavestire.org/buletin/2019/dP_4.pdf

Pelerinajul parohiei

Va avea loc ȋn acest an pe data de 1 iunie la Sanctuarul Martirilor Canadieni de la Midland. Ȋn acest an vom fi alături ȋn mod spiritual de Sfântul Parinte Papa Francisc ȋn calatoria sa apostolică din România.

Transportul se va desfășura cu autocar iar costurile aferente transportului vor fi acoperite din fondurile Misiunii, la ȋnscriere vă rugăm să achitaţi suma de $5, aceasta acoperind taxa de parcare la Sanctuar.

Ȋnscrierile se pot face duminică după ȋncheierea Sfintei Liturghii, reply la acest email sau la telefon 416-443-8796 ext. 3.

 

Ediție specială Digi24 dedicată vizitei Papei Francisc la Blaj

Sâmbătă 4 mai, timp de o oră și jumătate, postul de televiziune Digi24 a transmis în direct de la Blaj, din Palatul Culturii, o ediție specială dedicată vizitei pe care Papa Francisc o va face în 2 iunie în “Mica Romă”, ocazie cu care îi va beatifica pe cei șapte episcop maritiri ai Bisericii Greco-Catolice.

Printre invitații jurnalistei Sanda Nicola au fost Preasfinția Sa Claudiu Lucian Pop, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore, domnul Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba, Pr. Cristian Barta, Vicar General al Arhieparhiei de Alba-Iulia și Făgăraș, domnul Emanuel Cosmovici, membru al Postulaturii, dar și alți locuitori ai Municipiului Blaj, oameni de cultură și tineri.

Mai jos puteți viziona înregistrarea emisiunii (via www.bisericaromanaunita.ro):