Annunciation Byzantine Romanian Catholic Mission

Biserica Română Unită cu Roma Greco-Catolica | Misiunea Bunavestire Toronto | 416 443 8796

Logo - Copy

78 Clifton Rd

admin@bunavestire.org

*|MC:SUBJECT|*


   BISERICA ROMÂNĂ UNITĂ CU ROMA, GRECO-CATOLICĂ   BYZANTINE ROMANIAN CATHOLIC MISSION

Duminica după Înălțarea Sfintei Cruci
Sunday after the Exaltation of the Cross

18 Septembrie / September 2022

Sfântul Rozar – 12.00 – Holy Rosary
Sf. Spovadă – 12.00 – Reconciliation
Sfânta Liturghie – 12.30 – Divine Liturgy

Buletinul Duminical / The Sunday bulletin:

Prima Spovada si primirea Sfintei Impartasanii  – catehezele cu copiii

Pe parcursul ultimilor ani am fost nevoiti datorita situatiei epidemiologice să suspendăm catehezele pregătitoare pentru primirea Sacramentului Spovezii si a Sfintei Impartasanii pentru copii. Nădăjduim că anul acesta odată cu revenirea spre normalitate vom reuși le reluăm. 
E posibil sa aveti copii care sunt mai mari decât de clasa a 3-a. Sunteti bineveniti si cu aceștia sa participati la clasele ce vor avea loc. 

Lecțiile sunt un prilej pentru copii sa isi inteleaga si sa aprofundeze credința, dar si pentru părinți ele pot fi o unealtă extrem de folositoare pentru a-si descoperi valorile credinței.

Pregătirea copiilor pentru prima Spovadă și primirea Sfintei Ȋmpărtășanii o vom ȋncepe duminică 30 octombrie 2022, odată cu ȋntâlnirea preliminară cu părinții după încheierea Sfintei Liturghii (Sala Pianului). Pregătirea se adresează copiilor parohiei noastre din clasele 2-3 sau mai mari, care participă ȋn mod regulat la Liturghia duminicală. Ȋn mod excepțional putem accepta copii care frecventează alte parohii cu acceptul și recomandarea scrisă a preotului lor paroh.

Ȋnscrierea se va putea face ȋn duminicile premergătoare după Sf Liturghie când părinții vor avea ocazia să discute detalii cu părintele Ionel. Totodată, ȋi rugăm pe părinţi să aducă la această ȋntâlnire formularul de ȋnscriere completat (https://www.bunavestire.org/buletin/diverse/First_Communion_fill.pdf) și copia certificatului de botez al copilului.

 


www.bunavestire.org
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward